top of page

שמן אתרי 100% טהור

שמן אתרי לבנדר הוא מלך השמנים, הנה חמש סיבות עקריות:

*לשמן אתרי לבנדר מגוון התכונות הרחב ביותר באמצעותן ניתן לסייע במקרים רבים למשל משכך כאבים, הרגעה, חיטוי ועוד…

*בניגוד למרבית השמנים, אפשר למרוח באופן ישיר שמן אתרי לבנדר על העור. הלבנדר מרפא ומחדש את העור לכן מעולה לכוויות, חתכים, פצעים ועוד…

*שמן אתרי לבנדר תמיד משרה אוירה טובה, מרגיע תחושות של אי שקט פנימי ומעודד תקשורת בינאישית.

*שמן אתרי לבנדר מתאים לטיפול גם בילדים ובתינוקות וגם באנשים מבוגרים.

*שמן אתרי לבנדר הינו תמצית שמתחברת לכל התמציות מחזקת אותן ומאזנת.

שם בוטני: אזוביון, Lavandin Grosso

ארץ מוצא: French

שיטת הפקה: Steam distilled

ריח: מרענן ופרחוני

מומלץ לשלב: ברגמוט, קלמנטינה, וניל, פטשולי, רוזמרין, לבונה

תכונות תרפויתיות: מרגיע גוף ונפש, יותר מודע לסובב אותך ולעצמך, אנטי דלקתי, אניספטי, מחדש רקמות, נוגד עוויתות, מרגיע עיכול, מסלק טפילים ותולעים.

מתאים לטיפול: אסתמה, ברונכיט, שפעת, כאבי אוזניים, כאבי ראש, כאבי שרירים, שרירים תפוסים, גזים, כאבי בטן ודלקות במערכת העיכול, הורדת לחץ דם גבוהה, נדודי שינה, מתח, לחץ, חרדה.

עור: כוויות, צלקות, פצעים, חתכים, חידוש רקמות, חיטוי והרגעה, פסוריאזיס, גירויים בעור, הרפס

מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים, אדים

הערות: ה- Lavandin Grosso הינו הלבנדר המוכר והנפוץ בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית, ריחו חזק ומרענן.

שמן אתרי לבנדר צרפתי

36.00 ₪מחיר

    מוצרים קשורים